Om CleanTeam Service Hvorfor vælge os? Erhvervs Rengøring Institutions Rengøring Ejendoms Service Vinduespolering Ad hoc opgaver
CleanTeam Service
Aurehøjvej 3
2900 Hellerup
21 69 81 32
ps@cleanteam-service.dk

Kontor og Erhvervs rengøring

Fra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet, og ud fra en detaljeret plan der er 100 % kundetilpasset.

Vi er meget opmærksomme på, at vores daglige rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot, rent og præsentabelt over for gæster i huset.

Vi sørger for, at vore kunders medarbejdere møder ind hver morgen, til behagelige og rene omgivelser på deres arbejdsplads.

Indkøb af forbrugsvarer som toiletpapir og sæbe etc., kan vi tilbyde til konkurrencedygtige priser.

Vi udfører naturligvis også opgaver som vinduespolering, tæpperens og måtteservice, som ofte efterspørges i forbindelse med kontorrengøring.

Vi tilbyder altid en gratis hovedrengøring til nye kunder, så vi kan bringe rengørings standarden op på det niveau vi ønsker at holde, og således at alle nye kunder starter med 100% rene lokaler

developed by bmadly